Hoe uitstappen

LETS werkt alleen als elk lid actief handelt. Je houdt de groep draaiende door regelmatige vragen en aanbiedingen. Papieren leden zijn niet zinvol : ze zorgen enkel voor extra administratie.

Als je binnen LETS niet meer actief wil zijn, stuur dan een mailtje naar het kernteam. Kijk ook even je eindstand na op je boekhoudfiche : als je negatief staat, wil dit zeggen dat je nog een schuld hebt aan de groep omdat je in het verleden beroep hebt gedaan op anderen. Zoek dan zelf actief een manier om je saldo bij te werken.

Bied je hulp aan om iets te doen, help mee met de organisatie van de brunch, organiseer een blitse ruiten of autokuis, richt een rommelmarkt in. Altijd succes! Laat je creativiteit je in de steek, neem dan eveneens contact op met het kernteam.

Als je gedurende een jaar niet handelt of als je jouw lidgeld niet betaald hebt, gaan wij er van uit dat je om een of andere reden geen interesse meer hebt in het Letssysteem. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Als je uit Lets wilt stappen, wordt aan je gevraagd om je eventuele negatieve saldo terug naar 0 te brengen. Als je positief staat, kun je (eventueel met hulp) kijken wat je nog kunt vragen aan de Letsgroep.