Als dit tekstlinks zijn en geen knoppen, klik dan hier voor meer uitleg hierover!
Je bent bij LETS Leuven wekkergroep

Om gestagneerde leden met erg hoge of lage iku-waarden te helpen terug op gang te geraken, is de wekkergroep opgestart. De wekkergroep zoekt de letsers op die al een tijdje inactief zijn en boven de +500 iku of onder de - 500 iku staan, en bieden onze hulp aan.

Wat doet de Wekker-groep
De mensen met een zeer laag saldo willen we adviseren en motiveren om hun negatief saldo aan te zuiveren. We doen ook aan uitstap-begeleiding: mensen die al een tijdje willen stoppen maar nog veel uren te presteren hebben, motiveren en coachen we om deze psychologische berg te overwinnen.

Ook de mensen die veel gewerkt hebben voor andere letsers maar nu niet goed weten (of geen tijd hebben..) wat ze terug willen hebben zullen we helpen met raad en daad, zodat die ook weer op gang komen.

Wat betekent dit concreet?
Inaktieve leden met een hoog of laag saldo zullen van de wekker-groep een mailtje krijgen waarin we onze hulp aanbieden en een (telefoon)gesprek aanvragen. De letser en Wekker kunnen op deze manier in onderling overleg, op regelmatige tijdstippen, afspreken om het saldo aan te zuiveren. Een aangename uitstapregeling kan op deze manier ook bekomen worden.

Bijkomende info
Ieder letst op zijn en haar eigen manier en tempo, maar een aantal mensen heeft moeite een balans te vinden tussen vragen en aanbieden. De ervaring leert dat zo wat schommelen tussen + en - 500 iku gezond is.
Meer dan dat wordt moeilijker om recht te zetten. Dit motiveert ook minder.
Het principe is dat iku's moeten bewegen, anders loopt het systeem vast.

Wekkergroep

Wekkergroep Lets Leuven