Als dit tekstlinks zijn en geen knoppen, klik dan hier voor meer uitleg hierover!
Je bent op de Nieuwspagina van LETS Leuven

Op deze nieuwspagina worden nieuwtjes, aankondigingen, dringende berichten en dergelijke geplaatst. Denk je dat jouw berichtje hier hoort, neem dan contact op met Michel Op de Beeck.

Open-dag De Molen, Rotselaar

30 maart 2008

Vanaf 13u30 tot 21u zijn jullie méér dan welkom in Frances en Geert's prachtig gerestaureerde appartement voor een verkochte koffie of één van de duizenden mogelijke alternatieve thee's, shake's of sapjes met een lekker stuk taart of cake erbij, aan de gebruikelijke democratische prijsjes.. (en bio en zelfgemaakt...smile)

 • Wandeling: Om 14u vertrekken Michel en Maarten met de wandelgroep voor één van hun fijne wandelingen vanaf De Molen.
 • Beurs: Wij organiseren een 2de hands-beurs, van 13u30 tot 17u30 ongeveer, aangezien Frances & Geert binnenkort gaan verhuizen, Katleen Boots dat net gedaan heeft, en ik nog kleren en (vooral SF en Fantasy)boeken te lets heb.
 • Rondleiding: Om 14u vertrekt er ook een door Frances gegidste rondleiding van De Molen, zodat je kunt zien wat daar allemaal gaande is, en de watermolen eens van dichtbij kan bekijken (en hoeveel rommel die wel niet uit het water haalt, zo en passant!!)
  Het winkeltje is open voor wie zich wil bevoorraden met bio-groenten, -aardappelen en -appels..
 • Seizoensgroenten & Voedselteams: Wij kunnen/willen alletwee ook graag uitleg geven (aan wie dat wil) over de voordelen maar ook de minder gemakkelijke aspecten van lid zijn van een voedselteam, waarvoor De Molen een ophaalpunt is, en kunnen misschien de voordelen van- en theorie achter- het seizoensgroenten eten duidelijker maken. Die info is vrij hoor, we zijn niet aan het ronselen..smile
 • Avondprogramma: In afwachting van de terugkomst van de wandelgroep schakelen we om 17u over op een aperitiefje (iedereen welkom :), in voorbereiding van het avondeten tegen 18u, waarvoor je kan reserveren:
  • Lasagne-à-la-Chef-Groffen: vis of veggie of (duurzaam) vlees telkens met seizoensgroenten
  • Bio-Quiche: gelardeerd met vis, vlees of puur: alleen met groenten..